Sko Kvinder Stokton 42 Glitter Jeg jeans Til Sneaker q55RrUt Sko Kvinder Stokton 42 Glitter Jeg jeans Til Sneaker q55RrUt Sko Kvinder Stokton 42 Glitter Jeg jeans Til Sneaker q55RrUt Sko Kvinder Stokton 42 Glitter Jeg jeans Til Sneaker q55RrUt Sko Kvinder Stokton 42 Glitter Jeg jeans Til Sneaker q55RrUt Sko Kvinder Stokton 42 Glitter Jeg jeans Til Sneaker q55RrUt

Sko Kvinder Stokton 42 Glitter Jeg jeans Til Sneaker q55RrUt

FCBARCELONA.DK - 14.10.18

Malcom har haft en svær i Barca siden skiftet i sommers, men hans agent forsikrer om, at angriberen ikke har tabt modet. Planen er at udvise tålmodighed og gribe chancen når den kommer.

Malcom har været helt ud af truppen de seneste par kampe og hans agent, Junior Minguella, kan ikke forklare, hvorfor det er gået på den måde. 'Det er svært at forklare. Alle spillere har brug for tid til at falde til, men Malcom har haft nok tid til at få spilletid. Det har han ikke fået endnu, men når han kommer til at spille, vil han vise hvilke kvaliteter han har' kom det fra ham i går.

Modgangen er dog ikke noget der har taget modet fra Malcom. 'Han har det fint og glæder sig til at spille. Han kan ikke lide situationen, men han er fokuseret og meget motiveret. Det siger meget om den måde han er på. Han oplevede lidt det samme da han som 19-årig kom til Frankrig og endte som holdets frontfigur' sagde Minguella videre.

Kvinder jeans Sneaker Glitter 42 Stokton Til Jeg Sko
Agenten understregedee samtidig, at Malcom ikke har fortrudt sit skifte. 'Klubben beder os om at tage det roligt og at han nok skal få sine muligheder. Det vil ikke være godt at forcere noget. Det hele skal nok falde på plads. Han har på ingen måde tænkt sig en luftforandring' kom det fra ham.

Det var ikke på Ernesto Valverdes initiativ at Malcom blev købt lige inden at transfervinduet lukkede, men det tror Minguella ikke er årsagen til den manglede spilletid. 'Jeg tror ikke at Malcom ikke spiller, fordi han ikke var trænerens valg. Dembélé var første prioritet og han er begyndt at score mål' afsluttede han.

Fly London kamel For Kvinder Hæle Brune Høje 007 Lukket tå Cody877fly aadwqzrFnB

.:FORSIDE:.